Borettslag og sameie

Råde Elektro bistår ditt borettslag eller sameie med rådgivning og elarbeider

Hva kan vi gjøre for ditt borettslag ?

Ha en fast kontaktperson og montør. Slipp bekymringer. 

Serviceavtale                

 Råde Elektro tilbyr serviceavtale med fast avtalepris på timer, materiell og oppmøte. Her settes også krav til responstid for borettslaget eller sameiet

Belysning                      

Råde Elektro hjelper med forslag for å bytte ut eksisterende belysning eller ny belysning. Riktig belysning er viktig for trivsel, sikkerhet og beveglighet. Med å skifte ut gammel belysning kan borettslaget spare mye penger på strømregning. 

Elbillading                     

Råde Elektro kan bistå med å finne ooptimale løsninger for ladeanlegg og ladeløsninger for ditt borettslag. Med felles infrastuktur, eller enkel installasjon. Med og uten betalingsløsninger.

Har du serviceavtale?

En serviceavtale kan være verdifullt

Som bruker av et elektrisk anlegg er man ansvarlig for at anlegget til enhver tid er i orden og oppfyller de krav og forskrifter som er gitt.  Det er eier og bruker sitt ansvar å inneha eller og innhente nødvendig kompetanse om anlegget må vedlikeholdes, repareres, utvides og kontrolleres.  

Dine fordeler med serviceavtale fra oss

Med vår serviceavtale får du:

  • En fast montør og kontaktperson.
  • Responstid innen 48 timer.
  • Rabattert timepris i henhold til avtalens omfang.
  • Rabattert pris på materiell og utstyr.
  • Gunstig pris på internkontroll, elkontroll og termografering.

Forutsigbarhet

Et borettslag vil være tjent med å ha en fast kontaktperson og montør som kjenner til både anlegget og beboere. Og som ikke bør bruke masse tid på å lokalisere seg og gjøre seg kjent i borettslaget for hver gang. Og man benytter samme utstyr og har en å forholde seg til ved eventuell reklamasjon. 

Det er ofte tilfredsstillende at man kan ringe sin faste og kjente montør som kommer kjapt til stedet og utbedrer problemet eller utfører installasjon som ønsket.

Dette er trygghet med en serviceavtale!