Bedrift og næring

Vi utfører elarbeider for bedrifter, næring og industri

Hva kan vi gjøre for din bedrift?

Har bedriften din behov for en trofast servicepartner, eller har dere behov for rådgivning og installasjon av ladestasjoner til arbeidsplassen eller borettslaget? Våre engasjerte elektrikere er alltid klare for nye utfordringer!

Intern- og elkontroll

Råde Elektro tilpasser både internkontroller og elkontroller etter deres virksomhet. Råde elektro utfører også termografering

Serviceavtale                

Råde Elektro tilbyr serviceavtale med fast avtalepris på timer, materiell og oppmøte. Her settes også krav til responstid for din bedrift

Belysning næring

Råde Elektro hjelper med forslag for å bytte ut eksisterende belysning eller ny belysning. Belysning er viktig for arbeidsmiljø og produktivitet

Elbillading                     

Råde Elektro kan bistå med å finne ooptimale ladeløsninger for  bedriften og de ansatte. Med og uten betalingsløsninger.

Har du serviceavtale?

Vi leverer trygghet til din bedrift!

En serviceavtale kan være verdifullt

Som bruker av et elektrisk anlegg er man ansvarlig for at anlegget til enhver tid er i orden og oppfyller de krav og forskrifter som er gitt.  Det er eier og bruker sitt ansvar å inneha eller og innhente nødvendig kompetanse om anlegget må vedlikeholdes, repareres, utvides og kontrolleres.  

Dine fordeler med serviceavtale fra oss

Med vår serviceavtale får du:

  • En fast montør og kontaktperson.
  • Responstid innen 24 timer.
  • Rabattert timepris i henhold til avtalens omfang.
  • Rabattert pris på materiell og utstyr.
  • Gunstig pris på internkontroll, elkontroll og termografering.

Redusert nedetid

Tenk deg en produksjonsstopp, eller at strømmen til PC’en går fordi det står på for mange varmeovner. ​Dette kunne vært unngått med en kontroll og kartlegging av det elektriske anlegget, hvor en utbedring kunne vært gjort i en tidlig fase.

Om ikke så må det være tilfredsstillende at man kan ringe sin faste og kjente montør som kommer kjapt til stedet og utbedrer problemet.

Dette er trygghet med en serviceavtale!