Dekorer boligen med riktig belysning

Behovet for god belysning er blitt stadig viktigere de siste årene. Lys gir velvære og kan gi et langt bedre inntrykk av eiendommen og omgivelsene. Samtidig skaper det en trygghetsfølelse og fungerer avskrekkende for innbruddstyver. Du kan markere fasaden ved å lyse den opp, eller leke med belysning av trær eller terrasse – det finnes en rekke imponerende måter å lyse opp utearealet på!

Fordelene med sensorarmaturer er mange. De kan bidra med en reduksjon av strømforbruket på opptil 90%, slik tar man vare på miljøet samtidig som kostnadene holdes nede. Sensorstyrt belysning reduserer slitasje på armaturene, noe som fører til økt levetid og reduserte servicekostnader på produktet. Med innebygget, skjult sensor beholder armaturen sitt stilrene, originale design.

I tillegg til miljømessig og økonomisk besparelse er det praktisk og komfortabelt å slippe å lete etter lysbryteren når man har hendene fulle. Eksempler på praktiske plasseringer er utendørs, i garasje, vaskerom, trappeoppgang, garderobe, dusj eller korridorer. Sensorbelysningen tenner øyeblikkelig ved bevegelse i området, og slukkes automatisk når det ikke er aktivitet.