Her bør du satse på en fredelig og hyggelig atmosfære, siden dette skal være et privat rom man kan trekke seg tilbake til.

Spoter som lyser på garderobeskapene er praktisk – det hever bokvaliteten å se hva man gjør.

Det kan også være fint å belyse veggen over sengegavlen, som jo er et ypperlig sted å henge opp et fint bilde.

Sørg for at dette lyset treffer godt over hodet ditt. Skal du lese på sengen, er det fint med nattbordslamper.

Har du et stort soverom, kan du gjerne ha et par hyggelige vegglamper i tillegg. 

Ro og hygge

Dagen både starter og slutter på soverommet. Derfor er det ekstra viktig med belysning som setter atmosfæren, samtidig som du enkelt kan gjøre rent og finne frem i klesskapet.

Enten du skal pusse opp lite eller ta en helrenovering, er det mye du kan gjøre for å få en litt enklere hverdag.

Sett stemningen

Noen ganger er det nok å gjøre mindre endringer. Kanskje du allerede har en taklampe du er fornøyd med, men synes lyset er for skarpt?

Vi kan enkelt erstatte en veggmonterte lysbryter med en dimmer. Da kan du justere belysningen etter behov, slik at du slipper å bruke flere lamper for å få optimale lysforhold.

Velger du LED-pærer også, kan du i tillegg redusere strømforbruket med hele 90 prosent. Disse pærene holder seg også mye lenger.

Stemningsfull belysning gir rommet det lille ekstra. Sjekk hvordan du får riktig belysning på soverommet på Glød.

Lyd i veggene

Vil du starte dagen til favorittsangen? Et skikkelig lydsystem kan gjøre underverker for humøret på en dårlig dag.

ELKO Sound Player 2 er et integrert lydsystem, med høyttalere og subwoofer som innfelles i vegger og tak. Spilleren har digitalradio og AUX-tilkobling - og via blåtann kan du streame dine favorittlåter fra mobilen til spilleren. Enkelt!

Delikat design

Soverommet skal være inviterende og avslappende. Da er det en fordel at det elektriske materiellet går i ett med den øvrige stilen i rommet.

ELKO Plus-bryterne kommer i tre farger: Alu, Polarhvit og Sort. Velg fargen som passer best, og kombiner den med en av våre seks designerrammer. De kommer i naturmaterialer som skifer, glass og stål.