STYR VARMEN PÅ HYTTA

Microtemp Sentralstyring er en perfekt løsning for varmestyring i norske hytter. Via systemets webapp starter du oppvarmingen i god tid før du ankommer, og setter varmekildene i frostsikringsmodus når du drar.

Ferdig oppvarmet

Med Microtemp Sentralstyring trenger du ikke kvie deg for å ankomme en iskald hytte en sen fredag kveld. Du starter oppvarming i god tid før du ankommer, og innen du kommer frem har hytta allerede nådd en behagelig komforttemperatur. Slik kan du oftere ta turen uten at hele helgen går med før hytta blir varm.

Mer om systemet Microtemp Sentralstyring

Sikret mot frostskader

Når du forlater hytta, er frostsikringsmodus kun et lite trykk unna. I frostsikringsmodus settes alle varmekilder i forhåndsbestemt minimumstemperatur for å unngå frostskader som kan oppstå når anlegget ikke er i bruk.

Lys når du ikke er tilstede

Det er godt å vite at hytta ikke ser helt forlatt ut. Via systemets relé, kan også eksterne komponenter som for eksempel utelys knyttes til og inkluderes i ukesprogram eller styres manuelt via webappen.

Full kontroll med styring fra mobil

Det er lett å bekymre seg når hytta er overlatt til seg selv. Med tilgang via nettet, kan du senke skuldrene og være trygg på at du alltids kan fikse det senere hvis du skulle ha glemt å sette en ovn i frostsikring eller å skru av varmtvannsberederen før du dro.

Les mer om fjernstyring av varme over internett

STYR UTELYSET PÅ HYTTA AUTOMATISK

Belyste utearealer skaper trivsel og trygghet. Automatiser styringen av utelyset på hytta, så sparer du strøm samtidig som du kan være trygg på at lyset står på når det trengs.

Fra den enkle lampen ved døren, til lekre belysningseffekter av hus og hage – riktig belysning er en viktig ingrediens for trygghet og trivsel utendørs og bør alltid stå på når det er behov for det. Samtidig blir det fort sløsing dersom man ikke setter opp en god løsning for demping/slukking av lyset når ingen har glede av det.

Det finnes mange ulike måter å styre utelyset på avhengig av type belysning og ønsket effekt.

Les mer her.

TRÅDLØSE BRYTERE

Med en trådløs, batteridrevet bryter eller dimmer er du helt uavhengig av ledninger og veggbokser. Bryterne plasserer du der det er mest hensiktsmessig, uansett om det er på en glassvegg eller på en vakker tømmervegg.

En trådløs bryter betyr at du slipper sjenerende ledninger på veggen. Dermed kan du plassere den selv på vakre tømmervegger eller på andre synlige steder som du ellers ville kviet deg for å legge opp strøm.

Med eNet-systemet, plasseres en liten "aktuator" i forbindelse med lampen. Aktuatoren kan være en dimmer eller et relé som skrur lampen på og av. Aktuatoren kommuniserer med den trådløse eNet-bryteren. Uansett om du vil styre en dimmer eller et relé, er bryteren den samme. For å dimme, holder du bare knappen inne til lysstyrken er slik du vil ha den. Bryterene er smale og lette, og kan enkelt festes selv på glassvegger. Skulle du angre på plasseringen og ønske å flytte bryteren, gjør du det selv på et øyeblikk uten å etterlate stygge merker på veggen.

Lang batterilevetid

Bryterne har en minimum batterilevetid på 5 år. Når batteriet begynner å gå tomt, lyser LED-indikatoren i 3 sekunder etter trykk for å varsle. Brukerne kan selv enkelt ta bryteren ned og bytte batteriet (1 x CR 2450N) som er plassert lett tilgjengelig på baksiden.

Trådløs kommunikasjon med aktuator

De trådløse bryterne i eNet-serien kommuniserer med en aktuator som plasseres i forbindelse med elementet som skal styres. Serien inkluderer både relé og dimmer, i form av tavleaktuatorer for plassering i sikringsskap, og miniaktuatorer som kan plasseres i apparatboks, utenpåliggende boks eller i monteringsadapter.

Med riktig ramme, blir bryteren en lekker del av interiøret

Gira leverer et bredt sortiment designrammer i ulike former, farger og materialer.