Entreen er et av de viktigste rommene i huset. Derfor er det ekstra viktig at den fyller alle dine behov – selv de du ikke har tenkt på.

Varme i gulvet

Uansett sesong er det duket for våte og kalde dager. Da er det ekstra godt å komme hjem til et varmt gulv, som tørker skotøyet for deg. Men, som vi alle vet – det blir fort dyrt å la varmekablene i gulvet stå på for fullt til enhver tid.

ELKO Super TR er en termostat som følger din egen klokke. Du kan selv legge inn tidspunkter for når ingen er hjemmet, så du slipper å varme opp huset når det står tomt. Velg ønsket temperatur, og termostaten gjør resten.

Justerbart lys

Rot har en lei tendens til å samle seg i gangen. Blant rotet finner vi skolesekker, votter, sko og jakker i en sann røre, og har du mistet nøklene finner du de helt sikkert et sted under alt dette. Dette er et rom som helst skal være innbydende og funksjonelt, men hvor orden kan være en utfordring. Det er på tide å rydde opp, og da trenger du fleksibelt lys.

Innfelte downlights er en moderne og diskret måte å belyse gangen på. Kombiner dette med en dimmer, og du kan justere lyset etter humør og behov. Skru opp lysstyrken når du skal lete etter noe, og skru det ned når du trenger en myk, behagelig start på dagen.

Stil i alle ledd

Har du noen gang tenkt at entreen med de mørke veggene hadde vært finere med mørke lysbrytere? Eller hatt en lavere bygghøyde? Det er heldigvis enkelt å få til.

ELKO Plus-serien er en serie el-materiell, som blant annet består av dimmere, termostater og lysbrytere. De kommer i hvit, sort og aluminium, og passer derfor til alle typer veggfarger.