Hva er fordelene med elektronisk dørlås?

De fleste i Norge risikerer å bli stengt ute hvis de glemmer eller mister nøklene sine.  Å slippe denne bekymringen er bare én av de positive sidene ved å bytte til kodelås.

Elektronisk kodelås har mange fordeler

  • Faren for å rote bort nøklene dine forsvinner.

  • Faren for at barn eller distré ektefeller roter dem bort forsvinner også.

  • Du trenger ikke file opp ekstra nøkler til andre.

  • Du kan slippe inn andre, for eksempel elektrikeren, uten å være hjemme.

  • Låsen kan ofte kobles opp mot alarmsystemet/smarthuset.

  • Du kan se når barna dine (eller andre) har kommet hjem.

  • Du kan overvåke låsen med mobilen, og låse døra hvis du har glemt det.

  • Du kan programmere inn automatisk låsing på gitte tidspunkter.

Like sikre som vanlige låser

Yale Doorman har et elegant utseende og lar deg låse opp med kode, minnebrikke eller fjernkontroll. Du kan ha opptil 10 av hver, slik at alle i familien kan ha hver sin kode og/eller brikke.

Yale Doorman er også en frostsikker elektronisk lås som takler norske forhold.​

Fordelene er altså mange, og i tillegg finnes det ingen ulemper heller. Kodelåsene i dagens marked er minst like slitesterke og innbruddssikre som tradisjonelle låser. Forutsetningen er naturligvis at du velger et kvalitetsmerke og sørger for riktig montering.

Yale Doorman har et elegant utseende og lar deg låse opp med kode, minnebrikke eller fjernkontroll. Du kan ha opptil 10 av hver, slik at alle i familien kan ha hver sin kode og/eller brikke. Yale Doorman er også en frostsikker elektronisk lås som takler norske forhold.

Enkel

Gjør livet litt enklere.  Slutt å lete etter nøkler og lås opp døren med kode i stedet.  Aktiverer du automatisk låsing, så vil du alltid være trygg på at døren er låst.

Praktisk

Lag midlertidige koder til andre, eller slipp dem inn via mobilen.  Gå tur med hunden, ta en joggetur eller stikk ut i hagen - uten å måtte dra med deg nøkler.

Trygg

Du har full kontroll på hvem som har adgang til ditt hjem - direkte på mobilen.  Du kan se hvem som har kommet hjem, og om døren er låst.  Du kan til og med åpne opp for elektrikeren selv om du er på jobb.

Hva om strømmen går?

De aller fleste elektroniske dørlåser har innebygde batterier som sikrer deg adgang selv om strømmen skulle gå.

Og skulle selve batteriene også være tomme for strøm, kan man koble til eksterne backup-batteri slik at låsen våkner til live igjen.

Ble du fristet til å kutte ut nøklene nå?