Gjør badet til et rom du er stolt av.

Med enkle grep får du et våtrom som folk virkelig legger merke til.

I løpet av dagen er man innom badet flere ganger. Man bruker rommet både på morgenkvisten og rett før leggetid, eller hvis man skal pynte seg til fest og moro. I tillegg kommer klesvasken samt turene på toalettet.

Alt sammen betyr én ting, nemlig at det er viktig å ha et bad man er fornøyd med. Det er viktig å ha et behagelig og funksjonelt bad, som man heller ikke er redd for å vise frem til gjester.

Øk komforten med varmekabler

I vinterhalvåret er varmekabler gull verdt på badet. I tillegg bidrar gulvvarme til raskere tørking av tøy og vannsøl. Et smart trekk er dessuten å koble varmekablene til en sentral styringsenhet, slik at du kan kontrollere alle varmekilder på badet fra samme sted. En slik styringsenhet kan igjen kobles til en hovedenhet for hele huset ditt, slik at du alltid har full kontroll.

«Så lenge du tilfredsstiller alle sikkerhetskrav kan du installere selv lysekroner på badet.»

Med en styringsenhet kan du lett øke og senke varmen etter behov, og spare strøm ved å redusere temperaturen på natten eller når huset står tomt. Du kan også legge inn ukesprogrammer, og det finnes til og med systemer man kan styre eksternt fra mobilen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skap lyssoner på badet ditt

Ettersom badet brukes til så mye forskjellig, er det nødvendig med fleksible løsninger knyttet til belysningen. Så lenge du tilfredsstiller alle sikkerhetskrav kan du installere selv lysekroner på badet ditt, men en god løsning er ofte en kombinasjon av innfelte downlights og vegglamper rundt speil og andre viktige soner.

På denne måten har man nok lyskilder til å lyse opp hele badet, noe som eksempelvis er kjekt under klesvask og storrengjøring, samtidig som man kan ha koselig stemningslys på badet ellers. Å kontrollere lysene kan dessuten gjøres lekende lett, da det finnes en masse fleksible lysstyringsenheter på markedet.

«Kontroller alle lamper og lys på én gang med en moderne styringsenhet.»

Slike enheter kan kontrollere alle lamper og lys på én gang, og mange lar deg legge inn spesifikke programmer som endrer og dimmer flere lyskilder med ett trykk. Husk også at mennesker trenger stadig mer lys for å se godt når de blir eldre, og at man derfor trenger belysning som kan tilpasses alle familiens medlemmer.

Vi kan hjelpe deg med moderne løsninger som dette, og plutselig har du et lekkert bad delt inn i forskjellige lyssoner. Du kan enkelt justere opp styrken over badekaret når barna trenger en vask, mens du ellers har dempet belysning som gir badet en innbydende hotellfølelse. Vi kan også hjelpe deg med plasseringen av lysene dine, slik at du unngår å bli blendet av speil eller andre reflekterende gjenstander.

Ha fokus på sikkerheten

Ettersom badet er et våtrom foreligger det strengere regler for det elektriske anlegget. Rommet er delt inn i såkalte våtsoner, som dikterer hvor høyt på veggene og hvor langt unna vannkilder elektrisk materiell kan plasseres.

Vi kan også hjelpe deg med å legge opp egne kurser for vaskemaskin og tørketrommel.